Mooie tuinbanken

By | Geen categorie | No Comments

Vorig najaar ontvingen de Vrienden van Hospice Rozenheuvel) een cheque ter waarde van € 2.700 van Serviceclub Inner Wheel Arnhem Rijn-IJssel.

Inner Wheel had Hospice Rozenheuvel uitgekozen voor haar fundraising. De wens van Inner Wheel was het bedrag te besteden voor een mooie houten tuinbank met naambordje. Uiteindelijk zijn het zelfs twee mooie tuinbanken geworden die onlangs zijn geplaatst. We zijn er heel blij mee!

Rozenheuveel lezing met Fokke Obbema

By | Geen categorie | No Comments

‘Zoektocht naar de zin van ons leven’ was het thema van de Rozenheuvellezing, op dinsdag 5 april 2022. Volkskrant-journalist en schrijver Fokke Obbema vertelde over zijn zoektocht. Hij begon enkele jaren geleden een interviewserie waarin hij verschillende mensen vroeg naar het antwoord op de vraag: ‘Wat is de zin van ons leven?’ Dat resulteerde in het boek ‘De zin van het leven'(2019) en recentelijk ook zijn tweede boek ‘Een zinvol leven (de mens en zijn verhaal)'(2021). De avond was georganiseerd door Hospice Rozenheuvel en de Vrienden van het Hospice, speciaal voor zorgprofessionals en vrijwilligers binnen de palliatieve terminale zorg.Na de lezing waren er mooie vragen en gesprekken. Een zeer geslaagde avond.

Mooie donatie van ABNAmro

By | Geen categorie | No Comments

Net voor de kerstdagen werden we verrast met een mooie donatie van ABNAmro. Het kantoor aan de Velperweg 101 in Arnhem gaat verhuizen naar Velp. Uit de kunstcollectie werd een verzameling glaskunst van Kosta Boda geveild. Dit werd belangeloos gedaan door Veilinghuis Derksen. De opbrengst van € 2660 werd door Hein van ‘t Wout (ABNAmro private banking) geschonken aan Bon te Braak en Berry ter Horst (penningmeester en bestuurslid van de Vrienden van Hospice Rozenheuvel). We zijn hier heel blij mee omdat we dit goed kunnen gebruiken om het verblijf van de gasten in het hospice aangenamer kunnen maken. Alle donaties aan de Vrienden van Hospice Rozenheuvel komen direct ten goede aan het welbevinden van de gast. Meer informatie vindt u hier.

Wordt ook vriend van Hospice de Rozenheuvel! Ja, ik geef een donatie.