Hospice Rozenheuvel werd in 1994 opgericht en was toen het tweede hospice in Nederland. Op 11 mei 2007 werd de de Stichting Vrienden van Hospice Rozenheuvel opgericht. De Vrienden zijn erg belangrijk voor het werk van het hospice. Hospice Rozenheuvel kan de hoge zorgkwaliteit voor haar gasten alleen bieden als ook de Vrienden hun bijdrage leveren. Met de Projecten van de Stichting kunnen de medewerkers en de meer dan 80 vrijwilligers zich nog beter inzetten voor de gasten.

"“Het is voor mij belangrijk om bij te dragen aan dit bijzondere levenswerk; aandacht voor het levenseinde is net zo belangrijk als die voor het begin van het leven.”"

"“Sinds de oprichting van stichting Vrienden hebben zij jaarlijks een onmisbare bijdrage kunnen leveren in het verbeteren van de zorgverlening van onze patienten. Ze doen hun werk onopvallend, maar realiseren projecten die iedereen kan zien en van geniet en waar zonder hun inzet geen geld voor zou zijn”."

Hoe kunt u Vriend worden?

U bent al een Vriend van Hospice Rozenheuvel als u belangstelling heeft voor het hospice en haar gasten. U kunt het werk van de medewerkers en de vrijwilligers actief ondersteunen met een eenmalige gift  of met een periodieke gift. Als een bepaald project u bijzonder aanspreekt, dan mag u een gift bestemmen voor dat specifieke project.

Wilt u misschien met het bestuur overleggen over een bijdrage aan een specifiek project of heeft u een andere vraag? Stuurt u dan een mail naar b.braak53@upcmail.nl en wij nemen spoedig contact met u op.