Kerstboxen gedoneerd door Rotaryclub Arnhem IJssel

Rotaryclub Arnhem IJssel heeft voor de medewerkers van Hospice Rozenheuvel in Rozendaal kerstboxen gedoneerd. De medewerkers van het hospice hebben ook vanwege de coronatijd een moeilijke en zware tijd gehad. Saskia Plantinga van de businessclub Bedrijfsvrienden Hospice Rozenheuvel in Rozendaal (BHR) heeft een aanvraag gedaan bij het bestuur van Rotaryclub Arnhem IJssel. Deze aanvraag was voor een gift die kon worden besteed voor de medewerkers om hun extra te bedanken voor hun inzet bij het verzorgen van de gasten van het hospice.

Rotaryclub Arnhem IJssel heeft 65 kerstboxen gedoneerd voor de medewerkers van het hospice. Zalencentrum Wieleman Westervoort heeft de kerstboxen namens Rotaryclub Arnhem IJssel gemaakt. Op woensdag 22 december jl. heeft Wieleman de kerstboxen namens de Rotaryclub Arnhem IJssel naar Hospice Rozenheuvel in Rozendaal gebracht.

Wordt ook vriend van Hospice de Rozenheuvel! Ja, ik geef een donatie.